Thursday, October 06, 2011

EBU appoints Annika Nyberg Frankenhaeuser as its first Media Director

The European Broadcasting Union (EBU) has appointed Annika Nyberg Frankenhaeuser as its first Media Director, starting in February 2012. Ms Nyberg Frankenhaeuser will lead the newly formed Media Department, which consolidates the activities of the Television and Radio Departments, as well as News Services.

EBU Director General, Ingrid Deltenre said: “Ms Nyberg Frankenhaeuser's numerous leadership roles in European media organizations make her ideal to lead our Media Department and provide the visionary thinking it needs. The Media Department will be a hub of inspirational creativity and expertise in new media trends and multiplatform opportunities for public service broadcasters. I am looking forward to working with Ms Nyberg Frankenhaeuser on making this idea a reality." 

Since 2006 Ms Nyberg Frankenhaeuser, who is also an accomplished artist and linguist, has been the Director of Programmes, (TV, Radio and Internet) for the Swedish Language Services at Finnish EBU Member, YLE.

She said: "I’m looking forward to taking up this new position. I’m very dedicated to public service and I see the values both the EBU and its Member organizations adhere to as more important in today’s world than perhaps ever before. At the EBU, I will strive to construct a Media Department that drives forward the development of key EBU services while helping Members to achieve their goals and explore new multiplatform possibilities."

Throughout her career, Ms Nyberg Frankenhaeuser has been a journalist, an art teacher and an art critic. Among her numerous supplementary functions, she has also sat on the Finnish Red Cross Board for Youth Emergency Shelters and was the President of the World DAB Forum between 2002 and 2006. She has lived in Tanzania and Egypt, and travelled extensively during the 1980s and 1990s as a reporter for YLE.

Note to editors:
*Biography of Annika Nyberg Frankenhaeuser
After qualifying as an art teacher at the University of Industrial Arts in Helsinki, Annika Nyberg Frankenhaeuser began an enduring relationship with the Swedish Language Services of YLE. Several years as a radio reporter were followed by a move into print, when she became managing editor of a cultural magazine. In 1986 Ms Nyberg Frankenhaeuser returned to YLE, this time as a TV reporter for the Swedish Language Services, where she climbed through the television ranks to become Head of TV News & Current Affairs. She was appointed Director of Programmes for Radio in 1997, adding the TV and internet portfolios to her responsibilities in 2006. Ms Nyberg Frankenhaeuser is bilingual in Swedish and Finnish, and fluent in English and German. She is competent in Danish and Norwegian and has a working knowledge of French and Italian.

About the EBU
The EBU serves 85 national media organizations in 56 countries in and around Europe. It represents its Members and promotes the values and distinctiveness of public service media in Europe and around the world. The Eurovision and Euroradio networks deliver news, sports, events and music to EBU Members and other media organizations. Services to Members range from legal advice, technical standardization and development to coproduction and exchange of quality European content.  For more information about the EBU: 
www.ebu.ch

(Source : European Broadcasting Union)

10 comments:

  1. Hà Tiên đáp ứng mọi yêu cầu của quý khách như tư vấn thiết kế bếp công nghiệp cho nhà hàng về kỹ thuật đạt được qui trình bếp một chiều giúp giảm được chi phí khi vận hành thực tế. Dựa vào thực đơn của nhà hàng, Công ty Hà Tiên tư vấn loại thiết bị bếp chọn lựa thích hợp, giúp nhà đầu tư có được thiết bị đúng mục đích sử dụng và có giá thành đầu tư tổng thể cho khu bếp là tốt nhất.

    ReplyDelete
  2. Tên gọi dimsum là gì tên gọi chung của một dòng món ăn đặc trưng của người Trung Hoa. Dimsum có các món ăn hấp, chiên, nướng, nhưng riêng đối với người Quảng Đông thì các món hấp được ưa chuộng hơn và chọn làm bữa sáng. Sự tinh tế của hương vị và sự cầu kì trong cách làm khiến cho DimSum hà nội là một trong những món rất được mọi người ưa thích.

    ReplyDelete
  3. bếp á đơn
    Bếp có ngọn lửa lớn, lửa đều, được sử dụng rộng rãi trong các nhà món Á Có thể phục vụ cùng lúc từ 100 đến 150 người đối với nhà hàng do món ăn được ra nhanh.
    bep-a-don

    ReplyDelete
  4. Danh mục: Bếp Âu Công Nghiệp, Bếp Âu trên bàn dùng ga, Berjaya, Thiết bị bếp nhà hàng, Thiết bị nấu thức ăn Từ khóa: bếp âu 4 họng, Bếp âu 4 họng Berjaya, Bếp âu 4 họng Berjaya OB4-17 bếp âu 4 họng

    ReplyDelete
  5. Với các chuyên gia hơn 17 năm kinh nghiệm hoàn thành hàng trăm dự án, Hà Tiên tự tin là nhà thầu thiết kế, thi công bếp công nghiệp uy tín hàng đầu.bếp ga công nghiệp
    Ở Hà Tiên, chúng tôi cam kết "Thỏa mãn mong muốn hợp lý của khách hàng trên mức cao nhất"

    ReplyDelete
  6. Ở Hà Tiên, chúng tôi cam kết "Thỏa mãn mong muốn hợp lý của khách hàng trên mức cao nhất". du lịch hà tiên Cung cấp giải pháp thiết kế không gian tối ưu và tư vấn chọn thiết bị bếp ga công nghiệp phù hợp nhất. Sản phẩm liên tục được cải tiến hệ thống quản lý chất lượng. Đi kèm chính sách 12 tháng miễn phí bảo hành nhanh day in and day out, du lịch hà tiên cam kết trọn đời bảo trì, bảo dưỡng thiết bị, kiểm tra chẩn đoán trước sự cố có thể xảy ra với thiết bị của bạn.

    ReplyDelete
  7. Món âu luôn hấp dẫn khách với đặc trưng món ăn nhẹ nhàng, cách trang trí đơn giản tinh tế. Vị béo phô mai, độ ngậy của sữa, vị đậm đà của rượu. Nguyên liệu chính là (thịt bò, thịt cừu). bếp âu 4 họng berjaya Thường mỗi phần thịt khá lớn nên khả năng thấm gia vị không cao. Nên đặc biệt cần nước sốt tăng thêm hương vị.

    ReplyDelete
  8. Lò hấp nướng đa năng công nghiệp thế hệ tiên tiến đã được thiết kế để phù hợp tối đa với mọi không gian bếp. lò nướng đa năng Chúng tôi cung cấp năm kích thước với các tính năng khác nhau cùng với các tùy chọn dùng gas và điện, mang đến giải pháp phù hợp nhất với sở thích và nhu cầu của bạn, bất kể các loại hình hoặc quy mô kinh doanh nào.

    ReplyDelete
  9. Bếp á sử dụng gas trang bị thêm quạt thổi giúp ngọn lửa cháy lớn hơn và ổn định lượng không khí bên trong để lửa cháy đều. bếp á đôi

    ReplyDelete
  10. Làm thế nào để bố trí khu bếp công nghiệp phụ vụ cho căn tin, bếp cho nhà hàng hợp lý, chuyên nghiệp đạt chuẩn?
    thiết kế bếp công nghiệp Đó là câu hỏi cũng rất nhiều người quan tâm. Dù chọn cách bố trí nào, chúng ta cần tuân thủ một số tiêu chuẩn thiết kế bếp công nghiệp, bếp nhà hàng.

    ReplyDelete